Hirdetés

Dave Bautista szerint gyomorforgató dolog James Gunn kirúgása után a Disney-nek dolgozni

|

Bautista nem finomkodott, kendőzetlenül leírta véleményét a stúdió döntése kapcsán.

Hirdetés

A profi pankrátorból lett színész, Dave Bautista tegnap a Twitteren írt arról, hogy bár kénytelen mindenképpen szerepelni A galaxis őrzői harmadik részében, mivel élő szerződése van a filmre, azért mindenképp szeretné közölni az emberekkel, hogy James Gunn nélkül ez bizony már nem az a franchise, amire ő aláírt. 

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, mi lesz pontosan Gunn sorsa, de legutóbb arról érkeztek híresztelések, hogy bizony kár az újraszerződtetésében reménykedni. Nemrég az egész stáb nyílt levélben állt ki a kirúgott rendező mellett, most azonban Bautista személyes véleményét is megosztotta a világgal. Bautista keményen odaszólt a Disney-nek, egészen pontosan így fogalmazott:

"Eléggé gyomorforgató dolog olyan valakinek dolgozni, aki jóváhagyja a fasiszta kibernácik mocskolódó kampányát"

Kibernácik alatt nyilván a jobboldali aktivistára, Mike Cernovichra gondol, aki előásta Gunn tíz évvel ezelőtti tweetjeit. 

A galaxis őrzői 2-ben szereplő Kurt Russell is megszólalt nemrég a Gunn-botrány miatt. Russell szerint jelenleg egy olyan korban élünk, amelyben az emberek kezdenek túlzottan érzékenyek lenni. 

Szerintetek van még esély arra, hogy a Disney visszavegye Games Gunnt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)