Hirdetés

Dave Bautista nagyon szeretne Bane lenni

|

A Marvelnél Draxot játszó színész olyannyira bele akar bújni a szupergonosz szerelésébe, hogy a kérésével még a Warner szereposztójára is rányitott.

Hirdetés

Dave Bautista már sosem fog visszatérni a WWE harcokhoz, köszönhetően színészi karrierjének, ami a Galaxis őrzői után nagyot lépett előre. Bautista jelenleg együtt dolgozik Zack Snyderrel az érkező Army of the Dead filmen, emiatt pedig a Justice Conon is részt vett, ahol a rajongók a rendezővel és a stábbal együtt ünnepelték Az Igazság Ligájának sikereit.

Hirdetés

Egy ottani panelen előkerült a téma, hogy Bautista mit is szeretne eljátszani a DC-oldalon, ha megkapná a lehetőséget. A válasz meglepően egyenes volt:

"Bane. Sosem titkoltam. Nagyon akarom azt a szerepet. Annyira el akarom játszani Bane-t, hogy bementem a Warnerhez az egyik DC-s időpontunkra, és amint beléptem az ajtón, kijelentettem, hogy »Bane-t akarom játszani, nem viccelek«. Ültek ott az emberek, hogy »hó, álljunk meg, nem is keresünk Bane-re színészt«. Mondtam nekik, hogy engem nem érdekel, én eljátszom őt!"

Zack utána bekapcsolódott a beszélgetésbe és elmondta, hogy már csak ki kell találniuk, hogy hogyan oldják meg Bautista Bane-ként való szereplését

"Nézzünk szembe a tényekkel: Bane-nek kell lennie, nincs más választásunk."

Jelenleg a DC nem tervez egyetlen filmet sem Bane szerepeltetésével, de furcsább dolog is történt már annál, minthogy egy lelkes színész rajongása miatt beinduljon egy projekt.

Bautista egyébként hozzá tette, hogy Lobóval is tenne egy próbát szívesen, már csak azért is, mert kíváncsi lenne rá, hogy mit lehetne kihozni a karakterből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)