Hirdetés

Dave Bautista örül, hogy kiszállhat végre a Marvel filmekből

|

A színészt A galaxis őrzői 3-ban láthatjuk utoljára a karakter bőrébe bújni.

Hirdetés

James Gunn párszor már kihangsúlyozta A galaxis őrzői 3 kapcsán, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy így együtt láthatjuk ezt a csapatot - azt persze senki nem állította, hogy nem lesz több A galaxis őrzői film, de abban valószínűleg már nem ezek a karakterek kapnak helyet. De nem csak Gunn búcsúzik a franchise-tól, hanem a Draxet alakító Dave Bautista is. 

A színész már 2021 májusában elmondta, hogy két dolog miatt mindenképpen búcsút mond a szériának: az egyik a kora, a másik, hogy félmeztelennek kell lennie. Azzal, hogy a trilógia teljessé válik, ő is kész arra, hogy maga mögött hagyja. Bautista ezt jelezte tavaly májusban is, amikor Instagram-posztban búcsúzott el minden Marvel-rajongó kedvenc melákjától. 

Hirdetés

A színész a GQ-nak adott legújabb interjújában újfent megerősítette, hogy A galaxis őrzői 3 után nem fog visszatérni Drax szerepében egyetlen jövőbeli MCU-projektben sem: 

"Annyira hálás vagyok Draxnak. Imádom őt. De megkönnyebbültem [hogy vége van]. Nem volt minden kellemes. Nehéz volt ezt a szerepet játszani. A sminkelési folyamat nagyon megviselt. És egyszerűen nem tudom, hogy akarom-e, hogy Drax legyen az örökségem - ez egy buta alakítás, és én drámaibb dolgokat akarok csinálni."

Mire A galaxis őrzői 3 májusban megjelenik, Bautista már 54 éves lesz, így érthető, hogy ha nem akarja a végtelenségig folytatni. Azt azonban korábban belengette, hogy csak ő köszön el Draxtől, ettől még a Marvel Studios bárkit castingolhat a szerepre, de James Gunn ellene volt az ötletnek. Aztán ki tudja, talán a 2026-os Secret Warsra őt is sikerül visszacsábítani...

Az egykori profi pankrátor mindenesetre Drax nélkül is boldogul Hollywoodban: 2022 legvégén jelent meg a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma a Netflixen, amiben ő is szerepelt, hamarosan bemutatják M. Night Shyamalan újdonságát, amiben főszerepet játszik (Kopogás a kunyhóba) és ne feledkezzünk meg a Dűne folytatásáról, valamint Paul W.S. Anderson új filmjéről (In the Lost Lands) sem, melyekben ugyancsak látható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)