Hirdetés

Így nézhetne ki Dave Bautista a Suicide Squad 2-ben

|

Egy rajongó már el is képzelte a színészt egy DC karakterként.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy a Disney által menesztett James Gunn a DC-vel és a Warner Bros.-szal tárgyalt, jelen állás szerint ő fogja írni és rendezni a Suicide Squad folytatását.

Hirdetés

Gunn jó barátja, Dave Bautista is reagált a hírre, és elmondta, hogy nagyon szívesen dolgozna újra együtt Gunn-nal. Több sem kellett, hogy a rajongók fantáziája meginduljon, és a BossLogic nevű grafikus már el is képzelte Bautistát Bane szerepében. A képet saját Twitterén osztotta meg:

Nyilvánvalóan a színész még nem igazolt át a DC-hez, de el lehet játszani a gondolattal, milyen lenne, ha rendező és a színész párosa a DCEU filmes univerzumán dolgozna tovább.

Ti milyen DC karakter szerepében tudnátok elképzelni Dave Bautistát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)