Hirdetés

A Bloodshot rendezője a Star Wars Old Republic éráját szeretné adaptálni

|

Dave Wilson már dolgozott a franchise videojátékos részén, így nem teljesen idegen számára a messzi-messzi galaxis.

Hirdetés

Talán a Skywalker saga lezárásával végre olyan filmeket is kaphatunk, amelyek a Star Wars történelmének kevésbé ismert, ám mégis sokak által kedvelt szakaszaival foglalkozik. Az Old Rebublic korszak például kifejezetten remek alapanyag lehet, és akad olyan rendező, aki szívesen foglalkozna is vele. Noha pillanatnyilag valószínűbb, hogy a Project Luminousként leleplezett High Republic éra határozza meg egy időre a franchise irányát.

Hirdetés

Dave Wilson a Blur Studióval együtt már számos játékhoz készített cinematic videókat, köztük több alkalommal még mindig futó Star Wars: The Old Republic MMO-hoz is. Nem mellesleg ő rendezte a nemrég debütált Bloodshot filmadaptációt is, és egy frissen megjelent interjúban arról beszélt, hogyan épültek fel a Blurnél elkészített trailerek. Az ilyen videókat rendszerint egyetlen fontos elem vagy összecsapás köré fűzték fel, és mivel jellemzően egy csomó mindent kellett belesűríteni a rendkívül korlátozott játékidőbe, ezért Wilson megpróbálta a lehető legvizuálisabban felépíteni azokat. Ennek hála pedig gyakorlatilag úgy sikerült elmesélnie egy-egy történetet, hogy a szereplők egy árva szót sem szóltak. Értelemszerűen ugyanezt a képességét kamatoztatná mozivásznon is.

A beszélgetésből kiderült még, hogy Wilson szereti a Star Wars franchise-t, Malgus karakterére a legbüszkébb, és ha rajta múlna, akkor sorozatot készítene az Old Republic alapján, mivel rengeteg karaktert és eseményt kellene megfelelő alapossággal bemutatni. Ez érthető indoklásnak is tűnik, mivel tényleg tele van tartalommal a messzi-messzi galaxis ezen korszaka.

Ti hagyományos mozifilmnek, vagy inkább sorozatnak örvendenétek az Old Republic érából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)