Hirdetés

David Beckhammel a fedélzeten indul új focis sorozat a Disney+-on

|

A Példaképünk Beckham dokusorozatban a focista visszatér Kelet-Londonba, hogy megmentsen egy csapatot a kieséstől.

Hirdetés

David Beckham, amióta felhagyott az aktív labdarúgással, ezer területen kipróbálta magát. Több nemzetközi küldetésnek volt a nagykövete, társalapítói szerepet vállalt az Inter Miami CF-nél, és az Egyesült Királyság szinte állandó szakértője, bármilyen labdarúgós esemény is legyen éppen a televíziók képernyőjén, őt szólaltatják meg.

Legutóbb azért volt reflektorfényben, mert 10 óránál is többet várt, hogy leróhassa kegyeletét a nemrég elhunyt II. Erzsébet előtt, most pedig már a Disney+-os sorozata miatt figyel rá a világ.

Hirdetés

David Beckham a Példaképünk Beckhamban visszatér az otthonába, Észak-Londonba, hogy kisegítsen szakértelmével egy fiatal labdarúgó csapatot. A Westward Boys Beckham érkezésekor a tabella legalsó fokán áll, így rájuk fér mindenféle jótanács.

Leírás alapján biztosan sokatoknak a Ted Lasso jelent meg a lelki szemei előtt, ez a sorozat azonban sokkal inkább lesz egy dokumentum, mintsem egy futballromantikus vígjáték. Úgy tűnik, a Disney megkedvelte a témát, hiszen nemrégiben az FX és a Hulu által gyártott Welcome to Wrexhamet is bemutatták a platformon, november 9-én pedig Beckham sorozata is megérkezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)