Hirdetés

Lovecraft teremtményeiről szóló filmet készítenek a Trónok harca alkotói?

|

Friss infók szerint a két showrunner egy, a legendás horroríró előtt tisztelgő képregényt fog mozivászonra vinni.

Hirdetés

Egy ideig az volt a terv, hogy a Trónok harca lezárása után Star Wars-filmeken fog dolgozni a sorozat két írója, David Benioff és D. B. Weiss, de aztán átvándoroltak a Netflixhez, így tárgytalanná is vált a dolog. Most azonban napvilágot látott néhány érdekes információ a következő projektjükről, ami elég izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

A Deadline úgy értesült, hogy a Warner Bros. stúdiójánál Benioff és Weiss egy egyelőre cím nélküli thrilleren dolgoznak, amelyet Hans Rodionoff képregénye, a Lovecraft inspirált. A mű nem kifejezetten a horrorsztorikról, hanem inkább az azok mögött álló H. P. Lovecraftról szól, és egy elég érdekes kérdést feszeget: mi van akkor, ha az író által kitalált szörnyűségek valódiak?

Elméletileg a film is erről a témáról fog szólni, ráadásul az információk szerint a cselekmény 1920-ban, a Cthulhu-mítosz kellős közepén játszódik majd. A fentieken kívül megtudtuk még, hogy a forgatókönyvért Phil Hay és Matt Manfredi felelnek, producerként pedig jelen lesz Karyn Kusama is a projektben.

Szerintetek jó filmet tudna készíteni ebből az alapanyagból a Trónok harca két korábbi írója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)