Hirdetés

David Fincher további filmeket fog gyártani a Netflix számára

|

A Mindhunter és a Mank után folytatódik az együttműködés.

Hirdetés

David Fincher korunk egyik legjelentősebb rendezője. Olyan kultikus filmek kötődnek a nevéhez, mint a Hetedik, a Harcosok klubja vagy éppen a Zodiákus, de az utóbbi évtizedben is olyan címekkel jelentkezett, mint a Social Network - A közösségi háló, A tetovált lány és a Holtodiglan.

A mozis projektek mellett azonban Fincher nem veti meg a streaminget sem, a Netflixre például összehozott már egy remek sorozatot a Mindhunter képében, valamint december 4-én ezen a felületen mutatkozik be a Mank című fekete-fehér alkotása is, amely az Aranypolgár létrejöttét meséli el. 

Hirdetés

A rendező és a Netflix közötti jó viszony azonban nem ér véget a Mank megjelenésével. Fincher a francia Premiere magazinnak árulta el, hogy aláírt egy exkluzív szerződést a streaming szolgáltatóval, amelynek keretében a következő négy évben a Netflixre fog tartalmat gyártani. Fincher viccesen hozzátette, hogy a Mank fogadtatásától függően vagy elmegy hozzájuk és megkérdezi, hogy mivel teheti jóvá, vagy felvállalja az "arrogáns seggfej" hozzáállást és még több fekete-fehér filmet készít. Persze komolyra fordítva a szót azt is elmondta, hogy egyik sem igaz, ő azért van ott, hogy tartalmat szállítson nekik és lehetőség szerint nézőket hozzon nekik. 

Fincher egyébként nem csak rendezőként, de producerként is többször támogatta a Netflixes produkciókat, elég csak a Kártyavárra vagy a Love, Death & Robots-ra gondolni. Ti örültök neki, hogy a következő négy évre a streaming szolgáltatóval szűrte össze a levet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)