Hirdetés

David Harbour alakíthatja a Fantasztikus Négyes egyik tagját az MCU-ban?

|

Az már biztosnak tűnik, hogy a színész is beszáll a filmes univerzumba, és most talán azt is megtudtuk, melyik hőst fogja játszani.

Hirdetés

Hamarosan véget ér az MCU harmadik fázisa, a folytatásban pedig még több új szuperhőst és gonosztevőt láthatunk majd a mozivásznon. Sőt, egyre valószínűbb, hogy a Marvel világának egyik legismertebb csapata is beköszön.

Hirdetés

Hivatalosan még nem lett megerősítve, de nagyon valószínűnek tűnik, hogy David Harbour is feltűnik a készülő Fekete Özvegy filmben, hiszen már a színész is elég nyíltan beszél a dologról. Az Advanced Television értesülései szerint Harbour nemrég beszélt is egy kicsit a szerepéről, amihez annyit fűzött hozzá, hogy "I'm glad this thing is joining the Marvel Cinematic Universe", vagyis magyarra lefordítva örül annak, hogy ez a dolog csatlakozik a Marvel filmes univerzumához.

A képregények rajongói valószínűleg azonnal felkapták a fejüket a mondat hallatán, ugyanis elég egyértelműnek tűnik, hogy a színész a Fantasztikus Négyes egyik oszlopos tagjára, a Lényre utal, akit angolul Thingnek neveznek. Persze az is lehet, hogy nem volt mögöttes tartalmuk Harbour szavainak, mindenesetre elég érdekes, hogy így fogalmazott.

A Hellboy után hozzá van szokva a hatalmas öklökhöz, úgyhogy a jelmezzel valószínűleg nem lesz gond. Ti örülnétek neki, ha ő kapná a szerepet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)