Hirdetés

Ha összegyűlik elég retweet, David Harbour Hellboynak öltözve ad össze egy párt

|

666 ezer a kitűzött cél, de egy feltétellel hajlandó engedni a színész.

Hirdetés

A Stranger Thingsből is ismert Harbournak nem idegen a különleges, Twitteren érkező kérések teljesítése. 25000 retweet után pózolt egy gimnazistával a végzős fotózásán, 125000 után pedig összeadott egy párt szeptemberben Jim Hoppernek öltözve.

Hirdetés

A következő kérés teljesítéséhez kicsit magasabbra tette a lécet. Egy követője azt kérdezte, mi kell, hogy jövő márciusban Hellboyként vegyen részt esküvőjén, mire Harbour azt felelte: 666 ezer retweet, de ha ráveszik Mike Mignolát, a Hellboy atyját, hogy szavaljon egy verset az ünnepségen, elenged 500 ezret. Mignola maga is megosztotta a posztot, mi több, azt írta, hogy simán működhet, amennyiben Harbour írja a verset.

166 ezer már nem annyira elérhetetlen. Segítsetek ti is, ha tudtok, elég király lenne már csak látni is azt, hogy az oltár előtt Hellboy áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)