Hirdetés

David Harbour készen áll továbblépni a Stranger Thingsről

|

Ahogy közeledik a Stranger Things 5. szezonja, úgy válik egyre esedékesebbé a búcsú pillanata is. Mindenkinek keserédes élmény lesz az utolsó stáblista, de David Harbour ennek ellenére is készen áll a továbblépésre.

Hirdetés

A Stranger Things hatalmas sikert aratott már az első szezonjával is, és annak minden folytatása rekordokat döntögetett a Netflixen és azon túl is. Mostanra azonban sokan gondolnak szomorúsággal a közelgő ötödik évadra, tudván, hogy az lesz a mostani sztori vége.

A Discussing Film csapata is ezzel kapcsolatban beszélgetett a sorozat egyik sztárjával, David Harbourral, akinek az ötödék évad szintén a lezárást jelenti majd.

Hirdetés

A színész ahhoz hasonlította a helyzetet, amikor az ember felnő és elhagyja a családi fészket, hogy új élményeket szerezhessen. A búcsú keserédes lesz, de szerinte itt van már az ideje:

"Amikor elkezdtük, sosem akartam, hogy vége legyen. Ezért imádom ezt a sorozatot. Ez egy nagyon jó széria, és nem azért mert benne vagyok. Mostanra viszont már 9 év telt el az első évad forgatása óta, és már úgy érzem, hogy itt az ideje a befejezésnek. Keserédes, persze, hogy az. Van egy kis szomorúság benne, de közben mind felnőttünk. Itt az ideje, hogy elhagyjuk a fészket és új dolgok felé forduljunk."

Harbour hozzátette, hogy kíváncsian várja a Duffer testvérek jövőbeli projektjeit is. Szerinte a srácok iszonyat tehetségesek, és hamarosan ők is új dolgoknak ugorhatnak neki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)