Hirdetés

David Harbour Ryan Reynoldstól kért tanácsot a Hellboy bukása után

|

A legjobb helyre fordult a Stranger Things Jim Hopperje.

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadjának befejezése után vélhetően még sokat fogunk beszélgetni a Netflix sorozatáról, a GQ pedig a finálé apropóján nem mással, mint a Jim Hoppert játszó David Harbourrel készített interjút, aki egy érdekes történetet mesélt el a karrierje mélypontjával, a 2019-es Hellboy film bukásával kapcsolatban.

Harbour ugyan alaposan kigyúrta magát a főszerepre, ám a Lionsgate finoman szólva is csalódást keltő produkciója óriásit zakózott a pénztáraknál, még fájdalmasabbá téve, hogy sosem kapjuk meg a Guillermo del Toróval és Ron Pearlmannel fémjelzett korábbi filmek folytatását.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy az azóta több filmben (Fekete Özvegy, Tyler Rake: A kimenekítés, Semmi hirtelen mozdulat) is feltűnt Harbour komolyan tartott tőle, hogy a zajos kudarc derékba törheti a pályafutását, kétségbeesésében pedig ahhoz a Ryan Reynoldshoz fordult, aki a szintén óriásit bukó 2011-es Zöld lámpás révén mindenkinél jobban tudta, milyen is ebben a cipőben járni.    

"Egy kicsit ismerem [Reynoldsot]. Felhívtam, és azt mondtam neki: 'Hé, ember, tudnom kell valamit. Megvan a Zöld Lámpás? Hatalmas bukás neked. Mégis milyen kib*szott érzés ez, csak mert azt hiszem, éppen ebbe készülök belesétálni. Rendben leszek? Túl fogom élni ezt?"

A választ illetően mindenki Jim Hopperje sajnos csak annyit árult el, hogy kollégája nagyon kedvesen reagált a megkeresésre, de Reynolds biztosan el tudta látni néhány hasznos tanáccsal, hiszen bukta ide vagy oda, a kanadai-amerikai színész most nagyobb sztár, mint valaha, a Deadpool-filmek sikerével pedig még a szuperhősös műfajban is kiharcolta a megváltást, nem mellesleg saját magának és a Zöld lámpásnak is emlékezetes fricskát mutatva:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Harbour egyébként két éve is nyilatkozott a Hellboy bukásáról, amikor is egy Instagram-streamben fejtegette, hogy a szerinte szórakoztató filmet elsősorban a Guillermo del Toro-féle vonal folytatására vágyó rajongók zajos ellenállása gáncsolta el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)