Hirdetés

David Harbour szerint nagy durranás lesz a Thunderbolts film

|

A Marvel saját öngyilkos osztaga tartogat meglepetéseket a rajongók számára.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a Bosszúállókon és A galaxis őrzőin kívül más képregényes csapatok is felbukkanjanak a mozikban a Marvel részéről, de az MCU alakulását látva előbb tettünk volna az ifjú Bosszúállókra (Young Avengers), mint a Mennydörgőkre (Thunderbolts). A stúdió azonban inkább a saját öngyilkos osztagára fókuszál, amelynek tagjai Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), US Agent (Wyatt Russell), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Ghost (Hannah John-Kamen) és Taskmaster (Olga Kurylenko) lesznek, akiket Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfuss) fog irányítani.

Van pár karakter, akit hiányolunk (például Zemo és Förtelem), de egyelőre nagy a titoktartás a projekt körül, szóval még bárki benne lehet. Ezt a rejtélyességet pedig az egyik főszereplő is fokozza. 

Hirdetés

David Harbour - aki éppen a Gran Turismo adaptációt forgatja - az io9-nek beszélt róla, hogy a Thunderbolts írójának, Eric Pearsonnak van egy nagyon klassz ötlete a történet ívéről és működéséről. Harbour szerint a film vicces, furcsa és akciódús is lesz, és nagyot fog robbantani az ötödik fázissal kapcsolatban. Bár a színész meglehetősen titokzatos volt, azt sikerült kihámozni a szavaiból, hogy ez a nagy durranás kihatással lesz az egész MCU-ra.

Vajon ennek köze lehet ahhoz, hogy nemrég Harrison Fordot castingolták Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepére, aki a képregényekben Red Hulkká változott?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a csapatösszetételt illeti, Harbour egy halom lúzerként hivatkozik a bandára a ComicBooknak

"Olyanok vagyunk, mint a lúzerek, amit én szeretek (nevet). Mi vagyunk a vesztesek. Szerintem szórakoztató lesz nézni, ahogy mindent elrontunk. Nagyon vicces lesz, de sok pátoszra is számíthattok. Rengeteg dráma van egy olyan csapatnyi emberben, akik folyton elcseszik az életüket és - a jellemhibáik miatt - állandóan elszúrják a dolgokat. Senki nem adja meg nekik azt a tiszteletet, amit Amerika Kapitánynak vagy Vasembernek..."

Harbour azt is hozzátette, hogy nagyon érdekes számára az, amit a rendező, Jake Schreier (Most nevess!, Lodge 49) Florence karakterével akar kezdeni, akárcsak az, hogy ő miképpen fog ebben részt venni, ahogy a kapcsolatuk fejlődik. Legkésőbb 2024-ben kiderül, hogy mire gondolt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)