Hirdetés

Napi büntetés: tökéletes film készülhetne a nyári óraátállításról

|

Ha kimerült vagy, mert egy órával kevesebbet aludtál, akkor készülj fel: most még jobban lefárasztunk.

Hirdetés

Azt hiszem ilyen hírek felvezetésében szoktál elsütni a "mi kérünk elnézést" frázist. Úgyhogy ezt én is gyorsan megteszem, aztán jöhet az utóbbi évek egyik legviccesebb filmötlete. 

Hirdetés

Egy 2015-ös videóról van szó, ami a nyári óraátállítást képzeli el egy misztikus thrillerként, és cseppet sem veszített az eltelt évek alatt aktualitásából. Persze igazából sosem készült el ez a képzeletbeli film, de az előzetesét mindenképp érdemes megnézni. Az óraátállításról mindenkinek megvan pro és kontra a véleménye. Elméletileg 100-120 gigawattóra áramot, ezzel együtt pedig 4-5 milliárd forintot spórolunk meg azzal, hogy most egy órával kevesebbet aludtunk. Mi nem szeretnénk állást foglalni, inkább mutatjuk az említett mókás videót.

Szerintetek van haszna az óraátállításnak vagy hagyni kellene inkább az egészet a fenébe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)