Hirdetés

Rabosították az Arkham Asylum összes elítélt szupergonoszát

|

Joker, Harley Quinn, és az összes többi közismert DC Comics gazfickó ott feszít a hírhedt elmegyógyintézet képein.

Hirdetés

Az Animated Times Facebook-oldalon futottunk bele az alábbi remek gyűjtésbe, ami tulajdonképpen összeszedi a DC Comics szupergonoszainak apraját és nagyját, ráadásul egy remek körítést is csap az egészhez. Mi lenne, ha végre mindenki rács mögé kerülne?

Hirdetés

A közismert képregényes rosszfiúk (és hölgyek) ugyanis egytől egyik úgy szerepelnek a kettéosztott grafikákon, hogy a rajz egyik felén teljes menetfelszerelésben pózolnak, míg a másik oldalon narancssárga rabruhában várják, hogy elkészüljön róluk a kötelező fotó, mielőtt annak rendje s módja szerint elzárják őket az Arkham Elmegyógyintézet, a DC univerzum egyik legikonikusabb büntetés-végrehajtási (és elvileg gyógykezelő) intézményében.

Nektek ki a kedvencetek ebből a díszes társaságból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)