Hirdetés

A DC mégis cenzúrázza a pucér Batmant

|

A Batman: Damned digitális verziójából már törölték a Denevérember fedetlen hímtagját.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a DC Comics egy elég merész és igazából nehezen indokolható döntésre határozta el magát: egészen konkrétan megmutatták, mi lapul Batman nadrágjában. A kifejezetten felnőtteket megcélzó Batman: Damned képregényben ugyanis Batman ledobja a teljes menetfelszerelését a Denevérbarlanban, mert azonnal ki akarja vizsgáltatni magát a szuperszámítógépével. Az alkotók pedig valamiért úgy érezték, mindenképp meg kell mutatni szemből is karaktert úgy, hogy az ágyékánál is látszódjon minden, amit odateremtettek az égiek. 

Hirdetés

Nos, a jelek szerint ez nem okozott osztatlan sikert a rajongóknál. A DC pedig úgy tűnik, nagyon megijedt attól, hogy a jövőben a világon senki sem fog beszélni a képregény egyébként valóban izgalmas és egyedi, sőt helyenként merész történetéről, hanem csak a himbálózó kisdenevéren lesz a hangsúly. Éppen ezért végül úgy döntöttek, hogy a Batman: Damned digitális verziójából egy árnyékkal teljesen eltakarják Batman alfelét. A képregény első kiadásának példányai persze már felkerültek a polcokra, de mostantól fogva bármilyen újrakiadás vagy friss nyomat esetében a cenzúrázott változatot fogja használni a DC Comics. 

Nekem egyébként az egészről az jut eszembe, hogy milyen durva pénzeket fog majd pár év múlva érni az első kiadású Batman: Damned, ahol még nem fedtek el mindent azok a bizonyos árnyékok. Szerintetek jó döntést hozott a DC, hogy végül cenzúrázta a képregényt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)