Hirdetés

A Joker készítői sem tudják, ki ölte meg Bruce szüleit

|

Sok történetben van jelentősége annak, hogy ki ölte meg Bruce Wayne szüleit, de úgy tűnik, hogy a Joker forgatókönyvírói szerint nem volt lényeges a történet szempontjából.

Hirdetés

A Batman képregényekben sokáig rejtély volt, hogy ki végzett Bruce Wayne szüleivel, és míg az írók nagy része úgy gondolta, hogy ennek a karakter szempontjából nincs is nagy jelentősége, néhány történet szerzője mégis kínált valamiféle magyarázatot erre a kérdésre. Todd Philips sikerfilmjét látva sokan úgy gondolták, hogy talán itt is egy ismert szereplőhöz kötődik majd a tragédia, de a nemrég előkerült forgatókönyvből kiderült, hogy ez nincs így.

Hirdetés

Közelegnek a különféle filmes díjátadók, ilyenkor pedig jellemzően közzé szokták tenni a jelölt filmek forgatókönyvét annak érdekében, hogy segítsék a bírák döntését. A Joker is ezen filmek közé tartozik, így a képregényrajongók azonnal le is csaptak rá, hogy aztán ellapozzanak a film egyik utolsó jelenetéhez, viszont innen kiderült, hogy Thomas és Martha Wayne gyilkosa nem kapott nevet.

Akik ismerik a Batman képregényeket, azok bizonyára tudják, hogy a leggyakoribb értelmezés szerint egy Joe Chill nevű gengszter volt a tettes, viszont a filmben csak egy névtelen "suhancként" hivatkoznak az elkövetőre. Persze ettől függetlenül világos, hogy Joker mozgalma nélkül ez talán nem is történt volna meg, és kíváncsiak vagyunk, hogy a jelek szerint készülő folytatásban vajon felbukkannak-e majd a következmények.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)