Hirdetés

Mit szólnátok hozzá, ha Leonardo DiCaprio lenne a Joker?

|

Pletykák szerint a Warner Bros. el is határozta, kit szeretne megszerezni a Joker szerepére a gonosz eredetfilmjében. Ha sikerül elérni a célt, Leonardo DiCaprio lesz Batman ősellenségének újabb megformálója.

Hirdetés

Nemrég reppent fel a hír, hogy a számtalan, a DC képregényein alapuló film mellett egy, hivatalosan még be nem jelentett feldolgozás a Joker eredetét is elmesélné. A történet egyre kevésbé tűnik kacsának, hiszen a filmvilág egy másik nagy lapja is beszámolt a projektről, sőt, már a potenciális főszereplő kilétét is tudni vélik.

Hirdetés

Ezúttal a Hollywood Reporter kertjében csicseregtek névtelen madarak, és egy érdekes tervről számoltak be, aminek része volt Martin Scorsese szerződtetése producerként. A pletyka szerint az ő befolyását is latba vetve szeretné meggyőzni a stúdió a képregényfilmek műfajától igen távol álló Leonardo DiCapriót, hogy eljátssza a főszerepet. A névtelen források szerint a Warner ezzel magasabb szintre szeretné emelni és változatosabbá is szeretné tenni a DC-feldolgozásait, ami némileg egybevág azzal a pletykával is, hogy a Wonder Womannek komoly Oscar-kampányt terveznek.

A tervért egyébként belsős források szerint a Jokerként nem túl sikeresen debütáló Jared Leto nem igazán lelkesedik - valahol érthető módon. Ezzel együtt még látni fogjuk őt is Gotham őrült bűnözőjének szerepében, úgyhogy valószínűleg lesz alkalma bizonyítani a Suicide Squad félresiklása után.

Szerintetek jól döntött a Warner, hogy behoznak a képbe még egy Jokert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)