Hirdetés

A DC Comics újraindítja a képregényterjesztést

|

Hamarosan ismét elindulnak az új füzetek a boltok felé.

Hirdetés

Az egyébként sem népszerűsége csúcsán lévő képregényipart is megbénította a járványhelyzet (Magyarországon is), de lassan mindenki kitalálja, hogyan alkalmazkodhat a megváltozott világrendhez. A DC Comics már március végén jelezte, hogy a Diamond Comics Distributors zárlata ellenére is megoldja valahogy az új képregények kiadását, és mostanra sikerült megtalálni ennek módját.

Hirdetés

Április 28-ától útnak indulnak a képregényboltok felé az új kiadványok, egyelőre korlátozottan. Ezen a napon a Batman #89 3. újranyomása, a Daphne Byrne #4, a The Dreaming #20, a Nightwing #70 második kiadása, valamint a Batman GIANT #4 érkezik, majd május 5-én a Batman and the Outsiders #12, a DC Super Stars #17 Facsimile Edition, a The Flash #753, a The Green Lantern: Season Two #3, a Hawkman #23, a House of Whispers #20 és a Joker/Harley: Criminal Sanity #4 kerül a boltok polcaira. A harmadik hullám május 12-ére várható, ennek része a Harley Quinn #72, a Justice League #44, a Justice League Odyssey #20, a Lois Lane #10 és a Metal Men #6.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)