Hirdetés

Superman is összecsaphat Dwayne Johnson DC-karakterével

|

Nemrég egy közös képen pózolt a Supermant alakító Henry Cavill és kollégája, akit a gonosz Black Adam szerepére választottak ki már jó néhány éve.

Hirdetés

Dwayne Johnsonra kifejezetten sokféle filmszerepek várnak az elkövetkezendő időszakban, de nemrég egy olyan projektre is emlékeztette a rajongóit, amire elmondása szerint hosszú évek óta készül.

Valószínűleg kevesen emlékeznek ugyanis arra, hogy két éve megerősítették - amit nem hivatalosan már 2007 óta tudni lehetett -, hogy Johnson is szerepet kap a DC filmes univerzumában. Egész pontosan a 2019-es Shazam! filmben, aminek a címszereplője ősi istenek és mitológiai figurák erejét tudja megidézni, a Szikla pedig az ő gonosz ellenpárját, Black Adamet alakítja majd, aki hasonló képességekkel bír.

Nem kizárt, hogy ennek kapcsán találkozott nemrég a Supermant alakító Henry Cavillel, akinek a szereplése a mágiával szembeni gyengesége miatt rendkívül érdekes lenne a filmben.

"Boldog karácsonyt és újévet kíván Black Adam és Superman. Ma barátokként találkoztunk egy úriemberekhez méltó ital mellett. Izgatottan várjuk, mit hoz a jövő"

- írtja Johnson.

Mit gondoltok, milyen lesz az egykori WWE-sztár DC-gonoszként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)