Hirdetés

Ezek a DC Extended Universe filmek érkeznek a következő pár évben

|

A jelenleg kicsit kaotikus helyzet tisztázása érdekében a Warner Bros. megmutatta, milyen DC Comics mozikat kaphatunk a jelenlegi tervek szerint az elkövetkező években.

Hirdetés

Comic Con Experience 2017 nevezetű rendezvényen a Warner Bros. végre felfedte, egészen pontosan milyen filmek várhatóak a közeljövőben a DC filmes univerzumát illetően. 

Hirdetés

A São Paulóban megrendezett Comic Con Experience 2017-en a Warner Bros. minden rajongót biztosított arról, hogy egyetlen pillanatig sem állnak meg, és teljes erőbedobással szállítják a jövőben is a képregényes mozikat. Ez eddig csak azért lehetett kérdéses, mert átszervezésekről és komoly változásokról hallottunk a közelmúltban, köszönhetően annak, hogy Az Igazság Ligája nem muzsikált túlzottan fényesen a mozipénztáraknák. 

Cseppet sem meglepő, hogy legelőször a Wonder Woman mozi folytatásának logóját mutatták meg a jelenlévőknek. Érdekesség, hogy a logón nem szerepelt kettes, így elég valószínű, hogy nem Wonder Woman 2 lesz a film hivatalos címe. Ezt rögtön az Aquaman film követte, amelyről már tudjuk, hogy a DC Extended Universe következő dobása lesz a jövő év folyamán. Ugyancsak megvillantották a Flashpoint logóját is, vagyis már biztos, hogy Flash saját filmjéből gyakorlatilag egy össznépi óriáskaland lesz, több szuperhőssel, valahogy úgy, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború esetében. Szintén megkapta logóját a Justice League Dark, Suicide Squad 2, a Batgirl, Shazam, a Green Lantern Corps, és a The Batman is.

A nagy hiányzók között mindenképpen meg kell említeni a korábban már bejelentett Cyborg filmet, amelyről most bizony hallgatott a stúdió. Ugyancsak nem esett egy árva szó sem a Justice League esetleges folytatásáról, valamint a várakozásokkal ellentétben a Suicide Squad spin-off filmekről (Gotham City Sirens, Harley Quinn szólófilm) sem beszéltek. Szintén furcsa, hogy a már biztosan készülő Black Adam és Deathstroke mozik sem kerültek szóba, továbbá az a Joker film is kimaradt, amely ugyebár nem képezi majd részét a DC Extended Universe-nek.

Nem fognak unatkozni az elkövetkező években a DC-s képregények szerelmesei. A jelenlegi tervek szerint az Aquaman 2018. december 21-én úszik be az amerikai mozikba, a Wonder Woman 2 2019. november 1-jén érkezik, a Shazam premierje 2019. április 5-re várható, a Cyborg elvileg 2020-ban készül el (ha közben nem felejtik el teljesen), a Green Lantern Corps bemutatója pedig úgyszintén 2020-ban esedékes. Ti melyik DC-s filmet várjátok a legjobban a következő pár év tervei közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)