Hirdetés

Shia LaBeouf játszhatja Jason Toddot?

|

DC fanok petíciót indítottak, hogy a Shia LaBeouf játszhassa Red Hoodot abban az esetben, ha átemelnék a karaktert a filmes univerzumba.

Hirdetés

Jason Todd karaktere már érintőlegesen szerepelt a DC filmek világában, Todd ruháját a Batman Szupermen ellenben láthattuk feltűnni, és David Ayer az Öngyilkos osztag rendezője megerősítette, hogy valóban Toddhoz tartozik a jelmez. A képregényekben Jason Toddot Joker öli meg, Ayer pedig erre a tényre is rábólintott a filmek kapcsán, sőt azt is tudjuk, hogy Harley Quinn is bűnrészes volt a gyilkosságban. Utóbbira a Suicide Squad film elején derül fény, mikor az egyes szereplőket bemutatják és róluk szóló információk villannak fel a vásznon. Ha mindezek alapján a jövőbeli filmek követik a képregényes mintázatokat akkor Todd Red Hoodként térhet vissza a DC filmes univerzumában.

Természetesen az ilyen spekulációk beindítják a rajongók fantáziáját, hiszen egy film esetében cseppet sem elhanyagolható, hogy ki játssza az adott karaktert. Úgy tűnik a fanoknak már erre is megvan a válaszuk, a legtöbben ugyanis Shia LaBeouföt látnák szívesen Red Hood szerepében és ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy internetes petíciót is indítottak a change.org-on.

Persze nem valószínű, hogy ez befolyásolná bármilyen szempontból a szereplőválasztást, mindenesetre aki kedvet kapott, hogy feliratkozzon, az ezen a linken megteheti. Szerintetek jó választás lenne Shia LaBeouf a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)