Hirdetés

Új kreatív kontroll alatt folytatódik a DC Filmes Univerzum

|

Míg a Marvelnél Kevin Feige az, aki kezében tartja a Filmes Univerzumot, addig a Warnernél rengeteg döntéshozó volt, talán emiatt is ment félre a Batman Superman ellen. Ez azonban gyökeresen megváltozik.

Hirdetés

Rengeteg kritika érte a Warner Bros.-t amiatt, ahogyan a DC-hez tartozó jogokat kezeli, elvégre Az acélember, és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala is igencsak megosztó lett a kritikusoknál és a nézőknél egyaránt, utóbbinak köszönhetően pedig a bevételek is elmaradtak attól a szinttől, amit a vállalat várt. Egyes spekulációk szerint az állhat az egész hátterében, hogy míg a Marvelnél Kein Feige tartja kézben a dolgokat, addig a Warnernél egy csapatnyi ember dönt mindenről, tehát lényegében túl sok dudás van egy csárdában. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ez most gyökeresen megváltozik, ugyanis ismételten alakítottak a struktúrán: ezentúl a Warner Bros. vezetője, Jon Berg és a DC tartalomfejlesztési igazgatója, Geoff Johns felelnek majd a DC Filmes Univerzumért a DC Films divízió képében. Ez a társulás gondoskodik a finanszírozásról és a közös, kohéziós jövőképről, ugyanakkor nagyobb szabadságot is adnak majd a rendezőknek, hogy azok elkészíthessék a saját filmjeiket.

Ezzel a lépéssel a forgatás alatt álló Igazság Ligája film producereivé is váltak, így reménykedünk benne, hogy Batman, Superman, Wonder Woman és a többiek főszereplésével láthatunk majd egy igazán szórakoztató mozit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)