Hirdetés

Így tiszteleg a DC Stan Lee előtt

|

A héten megjelenő DC képregények mindegyike kalapot emel a Marvel legendája előtt.

Hirdetés

A képregényvilág egyik, ha nem a legnagyobb alakja tényleg mindenki tiszteletét kivívta.

Hirdetés

Stan Lee eltávozása óta szinte heti rendszerességgel számolunk be a különböző tiszteletadásokról, amik a Marvel egykori elnökének emlékére születtek. Az egyik legszebb ezek közül egyértelműen a DC Comics-é lesz, akik a héten megjelenő képregényeiket egyaránt az alábbi üzenettel indítják:

A képen a legmélyebb tisztelettel emlékeznek az Excelsior előtt, méghozzá a "kiemelkedő versenytárs" aláírással, a szófordulatot maga Stan Lee használta előszeretettel, amikor a DC-re hivatkozott szellemes, burkolt formában. A DC továbbá három teljesen üres, fekete lappal és egy Stan Lee-ről készült rajzzal nyitotta meg a héten kiadott képregényeit.

A két cég hosszú évtizedekre visszatekintő rivalizálásának is köszönhetjük, hogy egy ennyire színes és szerteágazó világ született meg a Marvel és DC képregényei által. A DC megemlékezése így egyszerre elegáns és szép, de a legkevésbé sem meglepő.

Nektek milyen Stan Lee-hez vagy az ő munkáihoz kapcsolodó emléketek van?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)