Hirdetés

Az megvan, hogy a DC négy éven belül tizenkét szuperhősfilmet mutat be?

|

A DC végre felvette a kesztyűt filmes fronton a Marvellel, és egészen 2020-ig betervezte, hogy milyen szuperhősöket költöztet a vásznakra.

Hirdetés

Bár sorozatfronton jelenleg egyértelműen a DC-nél az előny, azért filmek terén a Marvel vezet, elvégre átgondolt stratégiával minden filmjükkel előre és visszautalnak, így a néző nem érzi magát elveszettnek. A DC azonban nem hagyja magát, bekeményített és ismertette velünk, hogy 2020-ig milyen szuperhősök debütálására vagy éppen visszatérésére számíthatunk.

A Batman v Superman: Dawn of Justice már elégszer került említésre ahhoz, hogy ne legyen újdonság, viszont most először erősítették meg, hogy Flash szerepében Ezra Millert láthatjuk majd, az önálló Cyborg mozi megkapta főszereplőjét (Ray Fisher), valamint a Zöld Lámpás mozit rebootolják, tehát Ryan Reynolds nem fog visszatérni.

Négy év alatt összesen tíz DC film kerül kiadásra, mutatjuk is őket évszám szerint rendezve (külföldi dátumok):

2016
Március 25: Batman V Superman: Dawn of Justice (Rendező: Zack Snyder)
Augusztus 5: Suicide Squad (Rendező: David Ayer)

2017
Június 23: Wonder Woman (Főszerepben: Gal Gadot)
November 17: Justice League (Rendező: Zack Snyder)

2018
Március 23: The Flash (Főszerepben: Ezra Miller)
Július 27: Aquaman (Főszerepben: Jason Momoa)

2019
Április 5: Shazam (Főszerepben: Dwayne Johnson)
Június 14: Justice League 2 (Rendező: Zack Snyder)

2020
Április 3: Cyborg (Főszerepben: Ray Fisher)
Június 19: Green Lantern (reboot)

Ráadásul ez még nem minden! A DC azt is megerősítette, hogy további önálló Batman és Superman filmeket is terveznek, de ezekről semmit nem tudunk még, csupán annyit, hogy 2016 és 2020 között jelenhetnek meg. Ezek közül melyikekre fogtok biztosan beülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)