Hirdetés

Hatalmasat cameózott az egyik DCEU szereplő a Végtelen Világok Krízisében

|

A The CW tévécsatornán futó DC sorozatok a Végtelen Világok Krízisével egy nagyon fontos ponthoz értek, ami még a mozis univerzumot is érintette.

Hirdetés

Kétségtelenül az egyik legnagyobb szabású tévés crossover esemény zárult le tegnap a Végtelen Világok Krízise esemény utolsó epizódjával, ami az Arrowverse összes sorozatát érintette. A cikk spoilereket tartalmaz, tehát csak akkor olvassatok tovább, ha nem zavar titeket, hogy az utolsó epizód egyes cselekményeit kibeszéljük!

Hirdetés

Azt már a képregényekből is tudjuk, hogy a Sebességi Erővel Flash nem csak sebességét tudja megnövelni, de ennek köszönhetően akár időutazásra vagy dimenziók közötti ugrásra is képes. Az amerikai The CW tévécsatornán futó Arrowverse-t érintő Végtelen Világok Krízisében is kénytelen volt használni ezt az erőt, hogy segítsen a szereplőinknek megszökni egy szorult helyzetből. Ekkor viszont egy olyan szereplő is feltűnt, akire még a rajongók sem számítottak.

A Sebességi Erőt használva Barry Allen különböző helyszíneken keresztül nyargalt, miközben az emlékei mutatták számára az utat, legvégül pedig a STAR Labsnál kötött ki, ahol szembetalálta magát saját magával. Pontosabban Barry Allennel, aki a DC filmes univerzumából lépett elő. Így történhetett, hogy az Ezra Miller (aki a Justice League-ben bújt Flash bőrébe) és a Grant Gustin által alakított Flashek kezet rázhattak.

Persze leginkább csak Miller cameója miatt volt említésre méltó a jelenet, és egy kis poénkodáson kívül érdemben nem mozdította előre a cselekményt, noha előfordulhat, hogy a későbbiekben még komolyabb jelentősége is lesz. Különböző pletykák érkeznek arról, hogy hogyan állnak a Flash mozi munkálatai, tehát van rá esély, hogy ez a jelenet is szerepet játszik majd benne. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)