Hirdetés

A Dead Man Logan lesz az Old Man Logan képregényvonal utolsó sztorija

|

Rozsomák meggyötört, megöregedett verziója hamarosan bosszút állhat a sorsát alakító szupergonoszon.

Hirdetés

A Marvel bejelentette, hogy idén novemberben indul a 12 számból álló Dead Man Logan széria. A füzetek az Old Man Logan sztoriját fogják lezárni. A sztoriért Ed Brisson, a rajzokért pedig Mike Henderson felel.

Hirdetés

Az Old Man Logan történet szerint a Marvel világának szupergonoszai összeálltak és legyőzték a hősöket. A harcok során Mysterio átverte Logant, és megölette vele az egész X-Men csapatot. Ennek hatására Logan visszavonult, egészen addig, amíg családját meg nem gyilkolták.

Rengeteg minden történt az Old Man Logan sztori indulása óta, de a Dead Man vonal lesz mindezen események lezárása. A végén megkapjuk, amire Logan régóta vár: egy visszavágót Mysterio ellen.

Brisson megígérte, hogy rengeteg harcot, és egy tisztes lezárást kapunk a Marvel univerzum legtragikusabb hősének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)