Hirdetés

Deadpool 2 - kivágták az egyik tervezett gonosztevőt?

|

A pletykák szerint az eredetileg betervezett rosszfiúk közül az egyikét mégsem láthatjuk majd a második Deadpool moziban.

Hirdetés

Még 2017 májusában, vagyis majdnem egy éve írtunk arról, hogy Jack Kesy alakítja majd Black Tom Cassidyt, akiben a Deadpool 2 egyik gonosztevőjét tisztelhetjük. Nos, most úgy tűnik, hogy menet közben változtak a dolgok.  

Hirdetés

Egy névtelenségbe burkolózó belsős forrás szerint ugyanis Black Tom Cassidyt teljesen kivágták a filmből, nem véletlen, hogy eddig egyetlen előzetesben sem láthattuk a klasszikus X-Men ellenfelet. Nem tudjuk, eredetileg mekkora szerep jutott volna neki, de elég valószínű, hogy a Deadpool 2 újraforgatásainak egy része azokat a hézagokat tölti majd be, amelyek Black Tom Cassidy törlése után maradtak a sztoriban. Így pedig az tűnik a legkézenfekvőbbnek, hogy az egész Deadpool 2-t a címszereplő és Cable viszályára, majd később borítékolható társulására helyezik ki, a gonoszok pedig nem kapnak túlzottan erős fókuszt. 

A Deadpool 2 május 17-én érkezik meg a magyar mozikba. Szerintetek kár, ha Black Tom Cassidy végül tényleg kimarad a filmből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)