Hirdetés

Deadpool 2 - nem lesz maratoni a bővített kiadás, de legalább megkapjuk

|

A második Deadpool mozi rendezői változata is helyet kap majd a film lemezes kiadásain.

Hirdetés

David Leitch, a Deadpool 2 rendezője nemrég elárulta, hogy a filmből létezik egy rendezői verzió is, amit hatalmas szerencsénkre mi is megkapunk majd a mozi lemezek kiadásaival együtt. Vigyázat, a továbbiakban spoilerek következnek!

Hirdetés

A rendezői változatok általában elképesztően hosszúak szoktak lenni, de Leitch szerint erre jelen esetben semmi szükség. Kiderült, hogy az általa vágott első verzió egészen pontosan 2 óra 12 perc hosszú volt, vagyis a moziban egy olyan Deadpool 2-t láttunk, amiből csak 13 percnyi történést nyestek ki. Leitch jelenleg is azon dolgozik Ryan Reynoldsszal és a film íróival (Rhett Reese és Paul Wernick), hogy tökéletesre csiszolják a rendezői vágást. 

Kiderült továbbá, hogy a bővített verzióban részletes bemutatót kapunk azokból a változatos módszerekből, amelyek segítségével Deadpool megpróbálta kinyírni magát szerelme elvesztése után. Ugyancsak kap egy csomó új jelenetet Domino, valamint bizonyos szövegeket cserélni fognak a filmben, ugyanis sok jelenetből forgattak többféle verziót is. 

Mi mindenképpen megnézzük majd a bővített kiadást is, hiszen Deadpoolból sosem elég. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)