Hirdetés

Deadpool 2 - ő már biztosan nem lesz Cable

|

A Deadpool 2 egyik legfontosabb mellékszerepe hivatalosan még mindig betöltésre vár, de egy hollywoodi szupersztárról már biztosan tudjuk, hogy nem tudta elvállalni Cable szerepét.

Hirdetés

A Deadpool 2 rendezőjének megtalálása is eltartott egy ideig, de ennél is tovább húzódik az egyik legfontosabb mellékszereplő, Cable megtalálása. Pletykák szerint már megvan a kiszemelt színész, de a stúdió ezt nem erősítette még meg. Azt viszont megtudtuk, hogy egy szupersztár lemaradt a szerepről.

Nemrég a rendező, David Leitch mesélt a témáról a CinemaConon, ahol szóba került, hogy bizony Brad Pitt is bejelentkezett a szerepre. A direktor szerint nem lett volna különös akadálya a közös munkának, hiszen Pitt nagy rajongója a Deadpool mozinak és a találkozójuk is kiválóan sikerült. Viszont a második rész forgatásának hamarosan el kell kezdődnie, a színész munkarendjét pedig sehogy sem sikerült összeegyeztetni a Deadpool 2 ütemezésével, így mást kellett keresniük.

Ti szívesen láttátok volna Ryan Reynolds mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)