Hirdetés

Deadpool 2 - több Cable és Domino jelenet készül az újraforgatások alatt

|

Pár hete már tart a film újraforgatása, egyes források szerint pedig a két legérdekesebb új szereplő kaphat ennek hála még több játékidőt.

Hirdetés

Az első tesztvetítések már lezajlottak, de a kiszivárgott hírek szerint a nézek nem voltak teljes mértékben elájulva a folytatástól. Ennek fényében pedig nem is csoda, hogy nemrég elindult a Deadpool 2 egyes jeleneteinek újraforgatása.

Hirdetés

Az említett január végi vetítések alapján a nézők és a stúdió vezetői is több jelenetet szeretnének a két új karakterrel. Josh Brolin Cable-je és Zazie Beetz Dominója így várhatóan többet fognak szerepelni, mint az előzetesen sejteni lehetett. Pletyka szintjén már az a hír is felröppent, hogy az újraforgatást a tesztvetítés gyenge pontszáma miatt kellett elkezdeni, de ez minden bizonnyal nincs így - a legutóbbi tesztvetítésen a Deadpool 2 bőven 90 pontos értékeket kapott. 

Az újraforgatás kifejezéstől amúgy sem kell megijedni, a legtöbb holywoodi produkciónál bevett gyakorlat. Az, hogy a film gyenge, egyelőre kezeljük csak rosszmájú megjegyzésként. A Fox persze nem kommentálta az esetet, viszont egyes források szerint nemcsak több Cable és Domino jelenetre, hanem számos cameo szereplésre is számíthatunk majd. A hazai premier egyébként május 17-én lesz.

Ti mit vártok a Deadpool 2-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)