Hirdetés

Deadpool 2 - befutottak az első fotók Kábelről

|

Domino után a Deadpool 2 újabb frissen bemutatkozó mutánsát nézhetjük meg néhány képen, Josh Brolin pedig kellően marcona lett teljes Kábel-szerelésében.

Hirdetés

Most, hogy elindult a Deadpool 2 forgatása, nehéz titokban tartani a szereplők külsejét, így a héten például Domino karakterét is megmutatták a készítők. Őt rögtön az első rész stáblistája utáni jelenetekben beígért mutáns követte a sorban.

Hirdetés

Korábban néhány werkfotón láthattuk már azt is, hogyan alakul Josh Brolin Kábellé, most viszont a smink és a gyúrás végeredményét is szemügyre vehetjük. Az első portrét Ryan Reynolds tette közzé a Twitter-oldalán, de az ennél egy fokkal látványosabb, teljes alakos fotót a Deadpool 2-ben Kábelt alakító Brolin kapta meg, hogy megoszthassa az Instagram-követőivel. Ahogy láthatjátok, visszaköszönnek ugyan a bionikus testrészek, de a karakter külsejét elsősorban a katonai stílus uralja, ami érdekes választás, de egyáltalán nem néz ki rosszul.

Nektek hogy tetszik a filmes Kábel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)