Hirdetés

Deadpool 2 - Cable-re koncentrál a legújabb elborult előzetes

|

Deadpool kézbe veszi az előzetest, amit félúton átcsúszik a teljes agymenésbe - éppen ezért imádjuk annyira.

Hirdetés

A Super Bowl alatt nagyon vártunk egy új Deadpool 2 előzetest, de akkor ki kellett bírnunk a vörös-fekete ruhás szájhős nélkül. Nos, a várakozásnak vége, alig pár nappal később már itt is van a legújabb trailer.

Hirdetés

A nemrég élesített videó Josh Brolin karakterét, vagyis Cable-t helyezi a középpontba. Közel egy percig úgy is néz ki minden, mint egy hétköznapi előzetes, de ekkor jön a szokásos Deadpool-féle humor. Nem akarom ellőni a dolgot, de annyit azért elárulok, Wade Wilson egy kicsit odaszúr Az Igazság Ligája mozi "bajuszügye" kapcsán a DC-nek, illetve a Marvel is kap egy kis fricskát a Végtelen Kövek miatt. Elég is a felvezetésből, úgyis a trailer miatt kattintottatok. 

Remélem nektek is feltűnt, hogy a videó vége felé, a szállítóhelikopterben Dominó és Deadpool mellett ott kukucskál Terry Crews is. Bizony, a jelek szerint ő is szerepel majd a filmben, noha egyelőre még semmit sem tudunk a karakteréről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)