Hirdetés

Deadpool 2 - érdekes részlet derült ki az egyik meglepetésjelenetről

|

Az egyik különleges jelenet jobban kötődik egy készülő X-Men filmhez, mint hinnénk.

Hirdetés

A Deadpool 2 tele van jobbnál jobb easter eggekkel, az egyikről pedig nemrégiben kiderült egy kis háttérinfó is. Csak akkor olvassatok tovább, ha már láttátok a filmet, mert erősen spoileres leírások következnek.

Hirdetés

Mikor Deadpool az X-Mansionben rendetlenkedik, nemcsak a Cerebroval szórakozik, hanem - szokásához hűen - megtöri a negyedik falat, és kiszól a nézőkhöz, hogy mégis megint hol van az X-Men csapat többi tagja. Ekkor egy gyors vágás egy, a Wilson mögötti ajtóra vált, amit csendesen becsuk Beast, hogy a hangoskodó antihős ne zavarja az éppen folyamatban lévő X-Men megbeszélést. 

Nos, a megbeszélős jelenet az X-Men: Dark Phoenix forgatási anyaga, és nem a Deapool 2 rendezője, David Leitch, hanem Simon Kinberg forgatta. A snitt természetesen egy számítógéppel és green screenel bevágott részlet, de érdekes kikacsintás a Dark Phoenix felé, és jópofa, ahogy kicsit közelebb hozták Deadpoolt az X-Menhez.

Az X-Men: Dark Phoenix sajnos csúszott egy évet, így idén már nem, csak 2019-ban kerül mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)