Hirdetés

Deadpool 2 - majdnem feltűnt a Fantasztikus Négyes is a filmben

|

Ezt a cameót bizony nagyon szívesen megnéztük volna, de sajnos be kell érnünk pár koncepciós rajzzal.

Hirdetés

Mint minden rendezőváltás, nyilván Tim Miller szélnek eresztés is nyilván sokat változtatott a második Deadpool mozi eredeti koncepcióján. Most kiderült, hogy a rendező eredetileg egy elég meglepő cameót is tevezett a filmbe.

Hirdetés

A 2015-os Fantasztikus Négyes mozi nem sikerült túlzottan fényesen, valljuk be, totális anyagi bukás lett a film, amit nem győztek a földbe döngölni a kritikusok és rajongók sem. Abban viszont a legtöbben egyetértenek, hogy nem a színészi játékon hasalt el a film, hanem a pocsék forgatókönyv volt a ludas.

Miller pedig a jelek szerint maga is csatasorba akarta küldeni a képregényvilág legelső szuperhőscsaládját, ugyanis eredeti tervei között szerepelt Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan és Jamie Bell szerepeltetése. A Deadpool 2 tervezésének korai fázisában még elég pofás koncepciós rajzok is készültek, amelyeken a Fantasztikus Négyes tagjai feszítettek új ruháikban. Ezeket Alexander Lozano nemrég meg is osztotta, a rajzokért felelős művész pedig azt is elmesélte, hogy Miller egy minden eddiginél képregényhűbb Lényt rendelt be tőle. Az alábbi képek alapján ezt a kérést hibátlanul teljesítette Lozano.

THE FANTASTIC FOUR! (The Thing) ...character design for the tim miller version of deadpool 2 (5/5). tim Miller was very precise when it came to the description of "the thing". he wanted to make sure that I orient myself in the design as close as possible to the comic template to finally give us, the fans, what we always wanted to see on the big screen. it may sound surprising, but the supposedly simple task turned out to be a major challenge after several failed attempts than originally assumed - for the sake of my reputation I will spare you all those design errors. "it's clobberin' time!" #FantasticFour #Thing #MrFantastic #HumanTorch #InvisibleWoman #AlexanderLozano #Lozano #Marvel

Alexander Lozano (@alexanderlozanoart) által megosztott bejegyzés,

Nem tudjuk, milyen formában bukkantak volna fel az F4 tagok, simán lehet, hogy csak egy pillanatnyi beugrót szántak nekik, mint az új X-Men csapatnak. Az viszont borítékolható, hogy Deadpool biztosan kitért volna arra, hogy mekkorát hasalt a Fantasztikus Négyes legutóbbi önálló filmje.

Ti sajnáljátok, hogy nem cameózott a Deadpool 2-ben a Fantasztikus Négyes vagy jobb a 2015-ös mozit teljesen elfelejteni és még egy apró jelenet se emlékeztessen minket arra a ballépésre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)