Hirdetés

Megint furcsa posztert kapott a Deadpool 2

|

Ryan Reynolds ismét Twitteren garázdálkodott, itt osztotta meg a rajongókkal a film legújabb plakátják.

Hirdetés

A Flashdance már nem egy mai film, 32 évvel ezelőtt került a mozikba, a Deadpool alkotói azonban a jelek szerint még mindig oda vannak érte, ugyanis ez ihlette a film legújabb plakátját.

Hirdetés

Ryan Reynolds Twitterén bukkant fel az alábbi kép, az idézet pedig a What a feeling című számból, a Flashdance főcímdalából származik.

A kép is ennek a klipjét idézi, csak itt víz helyett töltényhüvelyekkel öntik le Reynolds karakterét (a klipben 0:45 körül van a jelenet).

A Deadpool 2 néhány hónap múlva kerül a mozikba, így igazán kaphatott volna egy előzetest a Super Bowl félidejében, de ezt valószínűleg a Black Panther premierjére tartogatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)