Hirdetés

Deadpool 2 - mégis csúszik a forgatás?

|

A készítők bele sem kezdtek a forgatásba, máris halasztaniuk kell.

Hirdetés

Még javában keresték a film leendő szereplőit a castingosok, mikor a rendező, Tim Miller kilépett a stábból a Deadpoolt alakító Ryan Reynoldsszal kialakult nézeteltérések miatt. Őt a film zeneszerzője, Junkie XL is követte, aki szerint a produkció Miller nélkül már nem lenne az igazi. Így a tervekkel ellentétben a forgatásokat sem tudják elkezdeni időben.

Miller kilépésével a főszereplőt alakító Reynolds nagyobb beleszólást kapott a folytatás kreatív megvalósításába, amihez természetesen nagyobb gázsi is jár. Az ex-"Gyedpul" producer pedig a Sonic filmnél fog tevékenykedni, ami sokkal inkább családbarát mozi lesz.

Miller helyére több rendezőt is felkértek, közülük a legesélyesebb David Leitch, aki a John Wick c. filmben ugyanezt a pozíciót töltötte be. A többi jelölt egyelőre gondolkodik az ajánlaton.

Tegnap felmerült, hogy a forgatást januárban elkezdik, viszont rendező nélkül nehéz, ráadásul akkor is márciusra tervezték a kezdést, amikor Miller még a projekten dolgozott. A stáb így határozottan cáfolja a híresztelések valódiságát.

A Deadpool 2 premierdátuma egyelőre nincs kitűzve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)