Hirdetés

Nem fogjátok elhinni, de egy komoly promó is készült a Deadpool 2-höz

|

Lehet, hogy Ryan Reynolds beteg, mert ezúttal nem valami teljesen agyament dolgot csinált a kamera előtt.

Hirdetés

Már csak napokra vagyuk a Deadpool 2 premierjétől, és nem hiszem, hogy a marketingesek ennél többet ki tudnának facsarni a témából. Most pont azzal próbáltak meglepni minket, hogy nem valami olyat mutattak, amitől azonnal elkezd az ember arcon pörögni.

Hirdetés

A Deadpoolt játszó Ryan Reynold ezúttal a Deadpoolt játszó jacksepticeye vendége volt. Már hogy előbbi a filmben alakítja a karaktert, utóbbi meg csak konzolon játszott a játékkal, de értitek. A srácok közben beszélgettek magáról a filmről (ami a romantikus első rész után most egy családi mozinak készül), de kulisszatitkokról, sőt, magánéletről is szó esett.

Mindenképp érdemes megnézni, ha egy egészen új oldaláról is megismernétek Ryan Reynoldsot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)