Hirdetés

Deadpool 2 - újabb kép Josh Brolin átalakulásáról

|

Amióta elkezdődött a Deadpool 2 forgatása, folyamatosan érkeznek a paparazzi képek. Most a Cable-t játszó Josh Brolin mutatta meg, hogyan keltik életre a félig ember, félig robot karaktert.

Hirdetés

Az biztos, hogy Josh Brolin szereti magát mutogatni, ami szerintem elfogadható, ha az ember az ötvenhez közelítve is úgy néz ki, mint egy izomkolosszus. Most viszont nem a konditeremből posztolt, hanem a sminkszobából.

Az Oscar-díjra jelölttel sokat kell foglalkozni, hogy úgy nézzen ki, mint Cable, bár egyelőre nem lehet tudni mennyire szeretnék a készítők visszaadni a képregényből megismert mutánst. Az biztos, hogy Brolin arcának egy részét sminkkel fedik be, valószínűleg azért, mert a mutáns arca is magán viseli a csatákban szerzett sebeket.

A színész úgy kommentálja az egészet, hogy az őrület szélén áll, miközben az arcát valami vaddá, gépiessé teszik. A kép és az eddigi információk alapján, mechanikus karral és szemmel láthatjuk majd a színészt a vásznon, ahogyan az Cable-nél is megjelenik.

Brolin mellett, Ryan Reynolds sem hanyagolta el a közösségi médiát. Ő egy képet osztott meg, amin Deadpool a Vademberek hajszája című filmből ismert Julian Dennisont viszi a hátán, ezzel is megerősítve azt, hogy a fiatal színésznek is szerepe lesz a Deadpool második részében.

Giving Julian Dennison a warm 💀💩L welcome as we stare off into our beautiful future together. #RickyBakerPool #NZ

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

A Deadpool 2 jövőre, 2018. június 1-én érkezik a mozikba. A filmet David Leitch rendezi, Reynold és Brolin mellett szerepel majd Zazie Beetz, aki Dominót játssza és Jack Kesy, aki valószínűleg a rosszfiút testesíti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)