Hirdetés

Deadpool 2 - egy új X-Men karakterre utalhat Kábel játékmackója

|

Lehetséges, hogy a Deadpool 2-ben felbukkanó Kábel első fotói rejtett jelentéstartalommal is bírnak.

Hirdetés

Nemrég Ryan Reynolds közzétette a Deadpool 2 talán legjobban várt új szereplőjének első fotóit. Josh Brolin remekül fest Kábelként, szerintem csak akkor lehetne még képregényhűbb a karakter, ha ceruzával rajzolták volna meg - azt most engedjük el, hogy Brolinnak nincs comb vastagságú felkarja, viszonylag kevés színész rendelkezik ilyen adottságokkal, ők meg inkább szótlan zombitestőrt alakítanak a Trónok harcában. Az adaptáció minőségét firtató hitvitánál azonban sokkal érdekesebb az gyermekjáték, ami Kábel övén fityeg.

Hirdetés

Sokan észrevették, hogy a bokától tokáig felfegyverzett mutáns eszköztárából némiképpen kilóg az a Teddy mackó, aki hetykén az övére van rögzítve. Emlékeztetőül itt van ismét az szóban forgó fotó.

Természetesen a képregényguruk egyből elkezdtek agyalni azon, hogy az időutazó mutáns vajon miért cipel magával egy ilyen játékmacit. A legfelkapottabb teória szerint egy nem is olyan régi képregényes sztori kapcsolódhat a második Deadpool mozi történetéhez, a megviselt medve pedig Hope Summers játéka.

Az X-Men képregényekben Hope kvázi a mutáns faj megváltója lett. Skarlát Boszorkány egyetlen varázslatával a mutánsok nagy részét eltüntette a Földről. A magyarul is megjelent House of M sztori után így körülbelül 198 mutáns maradt az egész bolygón, valamit új mutáns babák sem születtek már. Vagyis csupán egy ideig nem jött világra új mutáns bébi, ugyanis a Messiah Complex történetben már felbukkan egy különleges képességekkel rendelkező kislány. Az X-Men, a Martalócok és a Purifers nevű csoport is a gyermeket kereste, utóbbiak pedig Hope szülővárosának teljes lakosságát kiirtották annak reményében, hogy a kicsit is eltették láb alól. Szerencsére azonban Kábel elmenekül a babával és közös időutazó kalandba bonyolódnak.

Az időutazás során Hope szépen lassan felcseperedik és végül már felnőttként tér vissza a jelenbe, ahol később még az X-Force csapat vezetését is átveszi. Mellesleg időközben megszállja őt is a Főnix erő, és elkap egy techno-organikus vírust (hasonló fertőzte meg Kábelt), de mint tudjuk, a szuperhősök életében ezek csak unalmas hétköznapi események. 

Egyébként a Deadpool 2 telefonfülkés teaser videójában is láthatunk egy falra felfestet "HOPE" feliratot, de ezt ne vegye azért még senki sem betonbiztos bizonyítéknak. A videóban 2 perc 4 másodperc körül látszik a felirat a kép bal oldalánál.

Hope-ot babaként, gyerekként, tiniként vagy akár fiatal felnőttként is láthatnánk a Deadpool 2-ben, széles az alkotók rendelkezésére álló lehetőségek sora. A Skarlát Boszorkányos eredettörténetet át kellene gyúrni kissé, de már a Logan filmben is megtudtuk, a jövőben nem olyan egyszerű a mutáns gyerekek élete, így gond nélkül össze lehetne dobni egy tisztességes hátteret Hope-nak. Izgalmas lehet még az is, hogy Stryfe felbukkan-e a második Deadpool moziban. Ő Kábel gonosz klónja és az időutazós kalandok során vele is meggyűlt a baja Hope-nak és Josh Brolin karakterének. A szintén 2018-ban érkező X-Men: Dark Phoenix felvezetésének sem lenne rossz Hope felbukkanása, elvégre neki is van némi köze a Főnix erőhöz, a New Mutants moziban remekül passzolna a fiatal csapattagok közé, sőt később az X-Force filmbe is tökéletesen beleillene az ifjú hölgy. 

Ti mit gondoltok, elképzelhető, hogy tényleg láthatjuk Hope Summerst a Deadpool 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)