Hirdetés

Deadpool 2 - már felkerült a netre az egyik kivágott jelenet

|

Az eredetileg csak a hamarosan megjelenő DVD-kiadáson szereplő jelenetet érdemes megnézni minden rajongónak.

Hirdetés

Közeleg már a Deadpool 2 DVD- és Blu-ray-megjelenése a 20th Century Fox jóvoltából. A kiadványon a film mellett - ahogy ilyenkor általában szokás - több extrát is kapunk, köztük a végső vágásból kimaradt jelenetekkel.

Hirdetés

Az egyik ilyen jelenet viszont már felkerült YouTube-ra is. Az X-Man csapat kúriájában játszódó képsorok valamikor azután kaphatott helyet a filmben, hogy Kolosszus elvitte a főhadiszállásra Wade-et, viszont itt még biztosan nem indultak el az első bevetésükre. Nézzétek meg alább:

A Deadpool 2-ből egyébként készül egy bővített kiadás is, az úgynevezett Super Duper Cut, ami rengeteg új jelenetet tesz hozzá a moziban bemutatott verzióhoz.

A film DVD és Blu-ray kiadása augusztus 21-re esedékes. Ti várjátok már a bővített verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)