Hirdetés

Durván nézett ki Omega Red a Deadpool 2-ben

|

A San Diego Comic-Con résztvevői megnézhetik majd Omega Red törölt jelentét, a többieknek be kell érniük egy képpel.

Hirdetés

A Deadpool 2 hatalmas siker volt világszerte, így a San Diego Comic-Con résztvevői is nagy izgalommal várják a stáb ottani paneljét. A csapat előadása meglehetősen rendhagyó lesz: a rajongók előtt levetítik a film bővített, Super Duper Cut verzióját.

Hirdetés

Ebben a verzióban valószínűleg felbukkan majd az a jelent is, amit a Blu-Ray leírásában "Chess with Omega Red" címmel tüntettek fel. A rajongók ezek szerint mindenkinél előbb fogják látni Wade és Omega párbaját.

Addig is, amíg onnan megjönnek az első infók, kaptunk egy képet, amin Dakoda Shepleyt láthatjuk teljes harci díszben.

A film sminkes vezetője Bill Corso hozzátette, hogy érdemes lesz figyelni a rengeteg mutáns cameóra. Nem csak Omega Red fog felbukkanni a vágatlan változatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)