Hirdetés

Deadpool 2 - új jelenetek is lesznek a családbarát változatban

|

Lehet, hogy a PG-13-as verziót nem csak a gyerekeknek lesz érdemes megnézniük, hanem azoknak is, akik vadonatúj jelenetekre vágynak.

Hirdetés

A Deadpool 2 népszerűségéhez nagyban hozzájárult az is, hogy a film készítői nem spóroltak a káromkodással, valamint a véres jelenetekkel. Ám ennek ellenére még idén érkezik egy gyerekbarát kiadás is, amiről most kiderült egy fontos részlet.

Hirdetés

Decemberben ismét a mozikba kerül a Deadpool 2, de ezúttal PG-13-as korhatár-besorolással, amivel a fiatalabb korosztályt célozza meg a Fox. Azonban a film két írója, Rhett Reese és Paul Wernick nemrég megerősítették, hogy vettek fel új jeleneteket ehhez a változathoz, de ettől függetlenül a sztori nem igazán fog változni, tehát valószínűleg csak apróbb, kevésbé fontos jelenetekről van szó.

Ti megnéznétek még egyszer a filmet néhány újdonság miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)