Hirdetés

Deadpool 2 - Pierce Brosnan lehet Cable?

|

Az ex-Bond nemrég a Deadpool és az X-Men filmek sztárjaival fotózkodott, aminek sokak szerint a készülő Deadpool 2-höz és Cable szerepéhez lehet köze.

Hirdetés

Gyakorlatilag a Deadpool 2 hivatalos bejelentése óta folyik a találgatás, hogy melyik, a képregényekben látott szereplők tűnhetnek fel a folytatásban, illetve hogy kik játszhatják az újonnan megjelenő karaktereket. Egy tegnapi találkozó óta sokan tudni vélik, ki alakítja majd Cable-t.

Nemrég ugyanis Ryan Reynolds, Hugh Jackman és Pierce Brosnan összejöveteléről került ki néhány kép a két szuperhőst alakító színész közösségi oldalaira. Ugyan a bejegyzésekben csak Wolverine, Deadpool és Bond találkozásaként aposztrofálták a képeket, sokan úgy vélik, Brosnannek nem kevés esélye van megszerezni Cable szerepét. Egy művész már el is képzelte, milyen lenne a színész az X-Force első vezetőjeként.

Wolvie. Bond. Wade.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által közzétett fénykép,

Mit gondoltok, tényleg Brosnan kaphatja Cable szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)