Hirdetés

Deadpool 2 - a vártnál korábban lesz a premier

|

A Fox egy kicsit átrendezte közelgő szuperhősös filmjeinek premierdátumait, így hamarabb láthatjuk a Deadpool 2-t, de később az X-Men: Új mutánsokat.

Hirdetés

2018 is egy izgalmas év lesz a szuperhősfilmek rajongói számára, ugyanis mind a Marvel, mind a DC odateszi magát.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy június 1-jén mutatkozik be a Deadpool 2, viszont a Fox megváltoztatta a dátumot, átrakta május 18-ára, ami azt jelenti, hogy nálunk május 16-án lehetnek az első vetítések. Az év ötödik hónapja különösen zsúfolt lesz geek-fronton, ugyanis akkor jön a Bosszúállók: Végtelen háború és a Han Solo mozi is.

Ezzel együtt a Gambit mozi rendező nélkül maradt és 2019. június 7-ére csúszott, az X-Men: Új mutánsok pedig 2019. február 22-étől lesz látható a jelenlegi tervek szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)