Hirdetés

Deadpool a régi és az új rendezővel is meg van elégedve

|

Ryan Reynolds is nyilatkozott a Deadpool 2 rendezőváltása kapcsán, de mind Tim Millerről, mind David Leitch-ről csak pozitív gondolatai voltak.

Hirdetés

A Deadpool film elképesztő sikere után azt hihettük volna, a második rész elkészítése sétagalopp lesz, ehhez képest a zeneszerző és a rendező is távozott, ami folytatás ütemtervét is keresztülhúzhatja. Ryan Reynolds szerint viszont jó kezekben van a projekt.

Nemrég az Entertainment Weeklynek nyilatkozott a rendezői poszton történt változásról és úgy tűnik, a főszereplőt nem rázták meg annyira az események, bár Tim Miller munkáját is rendkívül tisztelte a szétválásukhoz vezető kreatív nézeteltérések ellenére.

"Nincs olyan emberi lény, aki keményebben dolgozott volna a Deadpoolon, mint Tim. Ő egy elképesztően, hihetetlenül tehetséges rendező"

- mondta a színész. A dicsérő szavak ellenére nem úgy tűnik, hogy kétségbe esett volna Miller távozása után, ugyanis az új direktor, David Leitch szerinte tökéletesen alkalmas rá, hogy átvegye a helyét.

"Mindenki hatalmas rajongója a munkáinak. Annyi izmot tud tenni az akciójeleneteibe. Ráadásul nagyon jól érti a Deadpool sajátosságait és azt, hogyan kell folytatnunk ezt a sorozatot. És a John Wicket is imádom. Az egyik dolog, amit David Leitch-csel ellentétben manapság kevés filmes tud, az, hogy elképesztően kis költségvetésből olyan látványvilágot hozzon össze, mintha tíz-tizenötször annyiból forgattunk volna" - áradozott Reynolds. 

Ahogy később a film producere is elmondta, a költségvetés és a film léptékének túl nagyra növekedése az egyik klasszikus filmes csapda, amibe nem akarnak beleesni a folytatással. Ráadásul a Deadpool 2-vel az első részhez hasonlóan sokkoló és új hatást szeretnének elérni, így nem érik be egy egyszerű folytatással.

Mit gondoltok, sikerül majd megismételni a debütáló rész sikerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)