Hirdetés

Deadpool 2 - kiderült, ki lesz Ryan Reynolds ellenfele

|

Új színész csatlakozott a stábhoz, aki a rosszfiút alakítja majd a második Deadpool moziban.

Hirdetés

Szépen lassan megismerkedünk a Deadpool 2 szereplőivel. Domino és Cable után most egy újabb karakterről röppentek fel hírek. Black Tom Cassidy mint az aktuális rosszarc szereplése ugyan még nincs teljesen megerősítve, de minden jel arra mutat, hogy Jack Kesy őt fogja megformálni a filmben.

Deadline értesülései szerint Jack Kesy ellen kell majd küzdenie Deadpoolnak a szószátyár mutáns második mozijában. Kesy talán a legtöbbeknek a The Strain - A kór sorozatból lehet ismerős, de szerepelni fog például az új Baywatch filmben is. Több forrásból is olyan hírek érkeztek, amelyek szerint a Black Tom Cassidy lesz az a szupergonosz, akit el kell játszania. 

Black Tom Cassidy nem mai csirke (bocs), a karaktert még 1976-ban alkotta meg Chris Claremont és Dave Cockrum. Az ír mutáns egy igazán egyedi különleges képességgel rendelkezik, növényi létformákon keresztül tud energiát létrehozni és kilövellni. Már előre várom, milyen vicceket süt el a gonosz házi botanikus kárára kedvenc vörös-fekete szerkós dumagépünk. 

A Deadpool 2 2018. június elsején kerül az amerikai mozikba, a filmet David Leitch rendezi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)