Hirdetés

Deadpool 2 - Ryan Reynolds nem csak a címszereplőt alakítja a filmben

|

Ryan Reynold meglepő szerepben tündököl a filmben, és ez nem kizárólag magára Deadpoolra vonatkozik.

Hirdetés

A Deadpool 2 főszereplője magára vállalt még egy kisebb szerepet is, így kiélhette képregényrajongói fantáziáit. Figyelem, a továbbiakban spoileres tartalmat olvashattok, ha nem láttátok még a filmet, saját felelősségre folytassátok a cikket!

Hirdetés

A Deadpool 2-ben feltűnik az X-Men mozikból megismert Juggernaut (Buldózer) teljesen új, CGI verziója. A behemótot nem is tüntették fel a végefőcímben, de kiderült, hogy nem más kölcsönözte Xavier professzor féltestvérének hangját, mint maga Ryan Reynolds. 

A rebootolt, Vinnie Jonesénál agresszívebb és még nagyobb darab Juggernaut várhatóan még vissza fog térni a lehetséges folytatásokban, hiszen a karaktert nem ölték meg, na meg persze Reynolds is jó szórakozásnak tartotta a mélyített hangú, hörgős szinkronmunkát.

Nektek hogy tetszett az új Juggernaut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)