Hirdetés

Deadpool 2 - Ryan Reynolds kiváló minőségben is közzétette az első teaser videót

|

Nemrég felkerült a videómegosztókra a Deadpool 2 első kedvcsináló videójának kamerás felvétele, de a szószátyár mutáns megformálója most végre megajándékozott minket egy tisztességes verzióval.

Hirdetés

Az amerikai mozinézők abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a Logan film előtt levetíttettek nekik egy rövid teaser videót, ami a Deadpool 2 körüli hype-ot volt hivatott fokozni. Ahogy ez lenni szokott, erről gyorsan felkerült egy kamerás felvétel az internetre, amit az illetékesek annak rendje és módja szerint egyből törölni is kezdtek mindenhonnan.

Várható volt, hogy nem kell sokáig kibírunk az eredeti anyag közzététele nélkül, ami nemrég valóban fel is került Ryan Reynolds YouTube-csatornájára. Elvileg egy kis kiegészítést is kapott az anyag, ugyanis maga Stan Lee is feltűnik benne. Azok a nézők, akik a Logan előtt látták a teasert, azt mesélték, hogy abban a verzióban nem szerepelt még a legenda. A mókás előzetesben egyébként Deadpool egy bűntényre lesz figyelmes és gyorsan berohan egy telefonfülkébe, hogy átbújjon szuperhős gúnyájába. A klasszikus Superman jelenet persze neki nem megy olyan gyorsan, mint az acélembernek, de inkább nézzétek meg ti magatok a mókás videót:

A Deadpool 2 forgatása még nem kezdődött el, a fenti teasert csak azért vették fel, hogy a Logan előtt levetíthessék. A folytatás bemutatóját 2018-ra tervezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)