Hirdetés

Kiderült, érdemes-e végigülni a Deadpool 2 és a Solo: Egy Star Wars-történet stáblistáját

|

Rövid időn belül két olyan film is a mozikba kerül, ami még ha távolról is, de kapcsolódik valahogyan a Marvelhez, így akár - ahogy az MCU filmjeiben -ezeknél is láthatnánk stáblista utáni jeleneteket.

Hirdetés

Minden alkalommal kínozza egy kicsit a Marvel-rajongókat a filmstúdió; két liter kóla után az a 10 perc is sokat számít, amíg egy stáblista lepörög.

Hirdetés

Viszont a moziba járók többsége megvárja a film legvégét, hogy lássa, milyen utalást rejtett el a Marvel Studios. Néha aztán valami mást kapunk, mint a Pókember: Hazatérés esetében.

A Star Wars filmeknél soha nem volt jelenet a stáblista után, még a Disneyvel való összeolvadás után sem, így annak nem kell meglepetést okoznia, hogy a Solo: Egy Star Wars-történetbe sem tettek. Ahogy meglátjuk az első nevet, nyugodtan pakolhatunk és elindulhatunk kifelé - legalábbis ezt mondják azok, akik a sajtóvetítéseken részt vettek, és mi hiszünk nekik.

A Deadpool 2 ugyan nem a Marvel Studios gyermeke, de ahogy az első rész esetében, úgy itt is láthatunk két extra felvételt. Mindkettő beékelődik a stáblistába, a legvégén már semmi nincs, úgyhogy a második után felállhattok, ha nem vagytok kíváncsiak az összes készítő és azok szomszédjainak nevére is. Arról, hogy miről szólnak, semmit nem tudunk, és jobb is így. Állítólag viccesek lesznek, de ez nem ad hozzá sokat.

A Deadpool 2 május 17-én, a Solo május 24-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)